Afbeelding1_2024-07-02-151224_mbuq.jpg

Zwaargewicht Bert van Dijk versterkt directie Profile als Directeur Supply Chain

Ervaren expert treedt toe tot directieteam om groei en professionalisering van Profile verder te versnellen

Profile International N.V., de grootste onafhankelijke specialist in banden, velgen en auto-onderhoud in Nederland en België, kondigt met trots aan dat Bert van Dijk per 1 juli 2024 de rol van Directeur Supply Chain zal vervullen. Met deze benoeming versterkt Profile haar directieteam om de ingezette groei en professionalisering te versnellen en haar dienstverlening verder te verbeteren.

Bert van Dijk
Bert van Dijk

Bert van Dijk brengt een schat aan ervaring mee in het opzetten en aansturen van supply chain-organisaties en -programma's. In zijn loopbaan heeft hij sleutelposities bekleed bij gerenommeerde bedrijven zoals NS, AHOLD/Albert Heijn, ACTION en HEMA. Zijn uitgebreide expertise in de retail- en logistieke sector zal van grote waarde zijn voor Profile.

Van Dijk, woonachtig in Soest, staat bekend om zijn innoverende aanpak en zijn vermogen om bedrijfsprocessen te optimaliseren. “Voor de supply chain van Profile liggen er veel parallellen met de besturing van de goederenstroom in de retail,” aldus Van Dijk. “Ik kijk ernaar uit om hier invulling aan te geven samen met de ondernemers en collega’s van Profile.”

Profile maakt een stevige groei door in het netwerk en past daarop de organisatie aan. De kennis die Bert van Dijk meebrengt zal de Supply Chain klaarmaken voor verdere groei. Zo biedt Profile de beste service aan klanten en kunnen ook meer ondernemers zich bij de banden- en onderhoudsformule aansluiten. Hiermee verdicht het netwerk, waardoor er altijd een vestiging in de buurt is. Dit brengt voordelen voor de particuliere klant en geeft fleetowners de zekerheid van gegarandeerde kwaliteit.

Over Profile Car:
Als een vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 215 vestigingen en 2200 werknemers, biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en one-stop-shop voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Over Profile Truck:
Als marktleider in bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, heeft Profile Truck 110 van de meer dan 215 Profile-vestigingen geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de belofte van 100% uptime, zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile Euroservice, gevestigd in Antwerpen, actief in 34 Europese landen. Daardoor zorgt Profile voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux en iets langer buiten de Benelux.

Ook interessant