Baliemedewerker.png

Assistent Bedrijfsleider bij Profile

Hoe hectisch de Profile werkplaats ook kan zijn; als Assistent Bedrijfsleider (of Assistent Vestigingsmanager) houd jij het overzicht. Als rechterhand van de Bedrijfsleider ga jij voor een optimaal functionerende vestiging en gelukkige collega’s. En die doelstellingen, die halen jullie met gemak wanneer jij samen met de Bedrijfsleider aan het roer staat! Klinkt dit als jouw volgende stap? Lees dan snel verder door naar beneden te scrollen.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Afwisselend werk

Uitstekende voorwaarden

Blije klanten

Wat jij gaat doen als Assistent Bedrijfsleider

Onze balie zal voor het grootste deel jouw thuishaven zijn. Vanaf hier kan jij als Assistent Bedrijfsleider de klantbeleving meten, de werkplaats plannen en je collega’s aansturen. Zo ga jij voor een efficiënte en prettige bedrijfsvoering, samen met de Bedrijfsleider. Verder ben jij verantwoordelijk voor: De afhandeling van vragen vanuit klanten, telefonisch of aan de balie; Het inplannen van je collega’s; Het opstellen en opvolgen van offertes; De facturatie van werkorders; Het geven van (technisch) advies; Het vervangen van de Bedrijfsleider wanneer nodig.

Werkplaats.png

Wat breng je mee als Assistent Bedrijfsleider?

Als Assistent Bedrijfsleider/Assistent Vestigingsmanager denk je in oplossingen. Daarnaast houd jij altijd het overzicht; zo bewaar jij de rust in de werkplaats. Verder breng jij mee:

  • Een afgeronde mbo-opleiding;
  • Ervaring als service adviseur of baliemedewerker (pre);
  • De ambitie om een leidinggevende rol in te vullen;
  • Sterke communicatieve en administratieve skills.
Profile_vlag.jpg

Wat bieden wij?

Kom je werken bij Profile? Wij bieden onze Assistent Bedrijfsleider naast een fijn salaris, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling ook:

  • De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken;
  • De kans om je verder te ontwikkelen door commerciële- en software gerelateerde trainingen;
  • Korting op nieuwe autobanden en het onderhoud van je auto;
  • De mogelijkheid om door te groeien tot Bedrijfsleider!

Waarom jij wil werken bij Profile

Werken bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega's bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En voor vrachtwagens springen we soms zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds 1989 elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en bestelauto’s.

Solliciteren?

Lijkt de baan van Assistent bedrijfsleider bij Profile je een geschikte rol? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: het laden en verzenden van het formulier kan even duren.

Kom werken bij Profile.