bandenmonteur-1.png

Bandenmonteur bij Profile

Van Pirelli tot Michelin en van zomer- tot winterbanden: als Bandenmonteur (of Bandenwisselaar) zie jij ze allemaal voorbijkomen en verwissel je ze in een oogwenk. Met jouw hulp kan elke klant weer veilig de weg op. Wil jij werken met de meest uiteenlopende automerken? Bekijk dan snel de vacature, want misschien is werken bij Profile wel iets voor jou!

Lees de hele vacature door verder naar beneden te scrollen.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Opleidingsmogelijkheden

Leuke collega's

Wat jij gaat doen als Bandenmonteur

Wanneer de seizoenen wisselen heb jij het druk: jij wisselt zomerbanden namelijk naar winterbanden en andersom. Maar ook de rest van het jaar heb jij genoeg te doen, want als Bandenwisselaar maak je het hele jaar een eind aan versleten banden. Daarnaast controleer je het bandenprofiel en balanceer je de banden met de modernste apparatuur. Zo houd jij de banden in topconditie!

bandenmonteur-2.png

Wat breng je mee als Bandenmonteur?

Om Bandenmonteur bij Profile te worden heb je geen ervaring nodig. Wij leren je namelijk het vak! Het is wel belangrijk dat je het leuk vindt of zou vinden om met auto’s te werken. Daarnaast breng jij mee:

  • Minimaal mbo-2 werk- en denkniveau;
  • Rijbewijs B (pre);
  • Een vriendelijke, klantgerichte houding.
bandenmonteur-3.png

Wat bieden wij?

Als Bandenmonteur mag je 32-38 uur in de week, samen met leuke en behulpzame collega’s, werken aan de meest uiteenlopende automerken. Daarnaast zijn het gereedschap en de andere materialen waar je mee werkt van hoge kwaliteit. Verder krijg je van ons:

  • Een goed salaris en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Werkkleding en veiligheidsschoenen, zodat jij veilig aan het werk kan;
  • De kans om vaktechnische bandentrainingen te volgen om je verder te specialiseren, bijv. op het gebied van uitlijnen;
  • Korting op nieuwe autobanden en het onderhoud van je auto!

Waarom jij wil werken bij Profile

Werken bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega's bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En voor vrachtwagens springen we soms zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds 1989 elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en bestelauto’s.

Solliciteren?

Lijkt de baan van Bandenmonteur bij Profile je een geschikte rol? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kom werken bij Profile.