Commercieel-baliemedewerker-1.png

Bedrijfsleider bij Profile

Als Bedrijfsleider/Vestigingsmanager weet jij precies wat er allemaal speelt; jij bent namelijk het gezicht van jouw vestiging! Jouw rustige houding, helikopterview en multitasking skills zorgen dat jouw vestiging werkt: samen met je team maak je er een commercieel succes van.

Lees de hele vacature door verder naar beneden te scrollen.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Werken dicht bij huis

Opleidingsmogelijkheden

Wat jij gaat doen als Bedrijfsleider/Vestigingsmanager

Als Bedrijfsleider kan je eigenlijk overal wel bijspringen. En wat je nog niet kan, dat leer je graag bij! Je stuurt je personeel aan, zorgt voor een hoge dosis aan motivatie en houdt het overzicht als het hectisch wordt. Al met al zorg jij dat de bedrijfsprocessen volgens de Profile Way of Working verlopen. Over het algemeen zullen dit jouw taken zijn: coachen, begeleiden en motiveren van het personeel in je vestiging. Je vormt zo een aanspreekpunt én voorbeeld; Je deelt de planning in om de hoogste productiviteit te behalen; Je wil de verkoop- en kwaliteitsdoelstellingen behalen en gaat daar ook echt voor; Je behoudt je relaties en breidt deze uit; Je beheert de voorraad, houdt de facturatie bij, verwerkt werkplaatsopdrachten en houdt de vestiging netjes (samen met je collega’s).

Werkplaats.png

Wat breng je mee als Bedrijfsleider?

Als Bedrijfsleider houd je altijd het overzicht en denk je in oplossingen. Je schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden en wil ook graag nieuwe dingen leren, zodat je je team goed kunt helpen wanneer nodig. Daarnaast breng jij de volgende ervaring en skills mee:

  • Ervaring in een leidinggevende functie;
  • Een afgeronde mbo-opleiding;
  • Je hebt affiniteit met en basiskennis van autotechniek;
  • Sterke organisatorische en administratieve skills. Je bent handig met computersystemen;
  • Een klant- en servicegerichte werkwijze.
Vervangend-vervoer-Mini.png

Wat bieden wij?

Als Bedrijfsleider krijg je niet alleen een goed salaris en 8% vakantiegeld, maar ook een goede pensioenregeling en de mogelijkheid om parttime te werken bij Profile. Daarnaast bieden we jou:

  • Verschillende specifieke commerciële trainingen en software trainingen om je nog verder te ontwikkelen;
  • Korting op nieuwe autobanden en het onderhoud van je auto.

Waarom jij wil werken bij Profile

Werken bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega's bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En voor vrachtwagens springen we soms zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds 1989 elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en bestelauto’s.

Solliciteren?

Heb jij de skills, ervaring en drive om aan de slag te gaan als Bedrijfsleider/Vestigingsmanager? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: het laden en het verzenden van het formulier kan even duren.

Kom werken bij Profile.