drachten-2.jpg

Tweede Automonteur bij Profile

Heb jij de kennis om auto’s in topconditie te houden en wil je je handen vuil maken aan automerken van A tot Z? Dan is de functie van Tweede Automonteur (of: Tweede Automonteur) iets voor jou! Als je komt werken bij Profile kan je starten met alleen een diploma en doorgroeien tot een ervaren Automonteur. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Sleutelen aan mooie auto's

Opleidingsmogelijkheden

Wat jij gaat doen als Tweede Automonteur

Als Tweede Automonteur houd jij dagelijks auto’s in topconditie. Van kleine tot grote onderhoudsbeurten en van reparaties tot het oplossen van storingen: jij zorgt dat de klant snel weer met een smile zijn auto in kan springen. In onze werkplaats zie je allerlei automerken voorbijkomen. Dat is wat jouw werk zo leuk maakt!

automonteur-electra.jpg

Wat breng je mee als Tweede Automonteur?

Om al die auto’s weer als nieuw te maken heb je een aantal dingen nodig. Natuurlijk leer je veel van de monteurs om je heen, dus in principe beschik je minimaal over:

  • Een mbo-2 diploma richting Automonteur en/of werkervaring als Tweede Automonteur of Tweede Automonteur;
  • Een rijbewijs B;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Een klantgerichte werkhouding.
grote-beurt-foto.jpeg

Wat bieden wij?

Als Automonteur mag jij 32-38 uur per week sleutelen aan de meest diverse auto’s. Je werkt met materiaal en gereedschap van de hoogste kwaliteit en krijgt van ons beschermende kleding en werkschoenen, zodat je veilig aan de slag kunt. Daarnaast bieden we jou:

  • Een goed salaris, 8% vakantiegeld en een prima pensioenregeling;
  • De kans om je te specialiseren in bijv. elektrische voertuigen, via diverse trainingen;
  • Korting op nieuwe autobanden en het onderhoud van je auto!

Waarom jij wil werken bij Profile

Werken bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook gezellige en deskundige collega's bij. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten simpelweg blij zijn als ze bij ons wegrijden. Daar doen we iedere dag weer ons uiterste best voor. En voor vrachtwagens springen we soms zelfs ‘s nachts uit ons bed als dat echt nodig is. Dat komt niet uit een instructieboekje, zo zitten we nou eenmaal in elkaar. Daarom werken onze mensen sinds 1989 elke dag met passie aan auto’s, vrachtauto’s en bestelauto’s.

Solliciteren?

Lijkt de baan van Tweede Automonteur bij Profile je een geschikte rol? Solliciteer dan via onderstaand formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kom werken bij Profile.