Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • 1 jaar volledige garantie
  • Gratis uw banden op spanning
  • Altijd een offerte vooraf
  • Maak uw afspraak eenvoudig online

Velgsloten bij Profile Car & Tyreservice

Jouw lichtmetalen velgen vertegenwoordigen een behoorlijke waarde, zeker in combinatie met je zomerbanden of winterbanden. Dat weet helaas ook het dievengilde. Met de snelheid van een Formule 1 pitcrew weten zij je velgen te demonteren, waarna je auto op blokken of (in het ergste geval) op de remschijven achterblijft. Het klinkt te gek voor woorden maar het gebeurt soms echt.

Velgsloten kopen bij onze vestigingen

Een effectieve beveiliging zijn velgsloten. Door per velg 1 bout of moer te vervangen door een velgslot kun je veel ellende voorkomen. Onze velgsloten zijn leverbaar voor alle auto's. Ze zijn verkrijgbaar bij je dichtstbijzijnde vestiging.
 
Kom je langs voor een afspraak voor een bandenwissel of bij een online aankoop van autobanden? Wanneer je gebruik maakt van slotbouten stellen wij het zeer op prijs wanneer je de dopsleutel alvast klaar legt in de kofferbak. Hieronder vind je een voorbeeld hoe zo'n dopsleutel eruit ziet.

Velgsloten

Kom langs voor velgsloten

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle 808 beoordelingen op Klanten Vertellen

Alles over velgen

Terug naar boven