Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen

Maak een afspraak bij deze vestiging

Contact Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen

9,2 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.00
dinsdag 08.15 - 17.00
woensdag 08.15 - 17.00
donderdag 08.15 - 17.00
vrijdag 08.15 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.00
zondag gesloten

37 reviews over Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen

9,2

37 Reviews

10

Van de week met de auto van mijn zoon bij Kossen Profile geweest voor het vervangen van een midden stuk uitlaat van een oude Honda Accoord Na veel geslijp en warmstoken van de bouten kwam uiteindelijk het tussenstuk er tussen vandaan. Het nieuwe stuk paste niet helemaal op de oude uitlaat, maar na weer wat geslijp en een andere pakking, kwam de uitlaat prima onder de auto te hangen. Ik geef Kossen uit Alkmaar een 10 met een griffel voor de geboden service en klant vriendelijkheid. TOP

30 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

30 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen
10

Nooit vul ik enquetes in, maar nu wil ik toch wel even kwijt dat ik bijzonder tevreden ben over de uitgevoerde werkzaamheden. De schijven en remblokken van de VW Up zijn vervangen. Dit is uitgevoerd door een weer jonge man die kennelijk nog in opleiding is. Het werd hem allemaal heel goed uitgelegd, hij voerde de adviezen perfect uit en de controles op het uitgevoerde werden niet vergeten. Ik heb inderdaad veel langer moeten wachten, maar de extra wachttijd was het mij helemaal waard. Nogmaals: ik ben uiterst tevreden.

29 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Alkmaar, Kossen

Autobanden, winterbanden en velgen Alkmaar

Wij bieden door middel van onze vestiging in Alkmaar u dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Dit kunnen wij zeggen omdat wij allen jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden hebben. Hierdoor kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Alkmaar

Bij onze vestiging in Alkmaar kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen, koop online combinaties of in onze vestiging in Alkmaar

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Alkmaar terecht voor advies.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Alkmaar!"

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven