Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Alkmaar, Kossen

Profile Alkmaar, Kossen

Koelmalaan 328
1812 PS Alkmaar
072-5400844
alkmaar-balie@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Alkmaar

Onze openingstijden

Maandag 08.15 - 17.00 uur
Dinsdag 08.15 - 17.00 uur
Woensdag 08.15 - 17.00 uur
Donderdag 08.15 - 17.00 uur
Vrijdag 08.15 - 17.00 uur
Zaterdag 08.30 - 12.00 uur
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9.3

Profile klanten beoordelen ons met een 9.3

Op basis van 66 reviews

 • Probleemloze bandenwissel bij Kossen in Alkmaar

  5

  De snelheid en vakkundigheid vind ik werkelijk geweldig. Bij andere banden bedrijven heb ik in het verleden veel negatieve ervaringen opgedaan. Sinds ik bij Profile Kossen in Alkmaar kom heb ik probleemloze wissels van winter en zomerbanden. Ik rij er dan ook graag even voor om.

  ,

 • Snel, vriendelijk en kundig team!

  5

  Ik kon meteen de volgende dag terecht, zeer vriendelijk in het contact en de auto was snel klaar!

  ,

 • Super vertrouwd adres voor je nieuwe banden.

  4

  Fijn geholpen door Leo en vlotte afhandeling.Paul Loman

  ,

 • Zoals gebruikelijk een snelle service

  4

  Weer voor de zonerbandenwisseling geweest. Het team in Alkmaar zou niet misstaan in de pitstraat bij Max

  ,

 • Met profile een zorgeloos auto lifetime

  5

  Werkzaamheden worden snel en accuraat uit gevoerd. Ook bij spoed gevallen.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Alkmaar, Kossen

Met Profile Alkmaar, Kossen zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Alkmaar, Kossen

Bij Profile Alkmaar, Kossen kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Alkmaar, Kossen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Alkmaar, Kossen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Alkmaar, Kossen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Alkmaar, Kossen voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Alkmaar, Kossen kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Alkmaar, Kossen

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Alkmaar, Kossen terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Alkmaar, Kossen!

Neem contact op met Profile Alkmaar, Kossen