Profile Alphen aan den Rijn, Oppelaar

Contact Profile Alphen aan den Rijn, Oppelaar

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.5

Profile Alphen aan den Rijn, Oppelaar

Neem contact op met Profile Alphen aan den Rijn, Oppelaar

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.15
dinsdag 08.00 - 17.15
woensdag 08.00 - 17.15
donderdag 08.00 - 17.15
vrijdag 08.00 - 17.15
zaterdag 08.30 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies

Winterbanden, zomerbanden, autobanden en velgen Alphen aan den Rijn

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij Profile Tyrecenter Oppelaar in Alphen aan den Rijn.

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Alphen aan den Rijn

Bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Alphen aan den Rijn

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Alphen aan den Rijn aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Alphen aan den Rijn terecht voor advies.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Alphen aan den Rijn!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven