Profile Amsterdam-Duivendrecht, Amstel

Contact Profile Amsterdam-Duivendrecht, Amstel

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.0

Profile Amsterdam-Duivendrecht, Amstel

Neem contact op met Profile Amsterdam-Duivendrecht, Amstel

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5207 recensies

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK in Amsterdam-Duivendrecht

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

 

Gespecialiseerd in Ultra High Performance autobanden en winterbanden van 13 t/m 22 inch, grote kennis op het gebied van autobanden en velgen voor de meest extreme auto's. Ook voor APK en auto onderhoudzomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. kunt u bij ons terecht. In onze nieuwe moderne showroom staan wij u professioneel te woord en geven we passend autobanden advies.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Amsterdam Duivendrecht

Bij onze vestiging in Amsterdam-Duivendrecht kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Amsterdam-Duivendrecht

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Amstel aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Amsterdam-Duivendrecht terecht voor advies.

APK keuring in Amsterdam-Duivendrecht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Amsterdam-Duivendrecht kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Amserdam kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Amsterdam Duivendrecht

Voor auto onderhoud in Amsterdam bent u bij de Profile Car & Tyreservice Amstel aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen ,airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Graag tot ziens aan de Spaklerweg 63, het team van Profile Car & Tyreservice Amstel

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven