Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau

9.6 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

147 reviews over Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau

9.6

147 Reviews

10

Prima service

28 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau
10

correct en goed.

12 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau
10

Fijne service. De Profile in Baarle-Nassau zit om de hoek van mijn werk, ik kan de auto er 's ochtends neerzetten en eind van de middag weer ophalen. Altijd goed advies en snelle dienstverlening.

08 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK Baarle-Nassau

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Baarle-Nassau zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Baarle Nassau

Bij onze vestiging in Baarle-Nassau kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Baarle-Nassau

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Baarle-Nassau terecht voor advies.

APK keuring in Baarle-Nassau

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Baarle-Nassau kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Baarle-Nassau

Voor auto onderhoud in Baarle-Nassau bent u bij de Profile Car & Tyreservice Baarle-Nassau aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor auto onderhoud. 

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Baarle-Nassau!

 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven