Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom

Contact Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom

9.1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

102 reviews over Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom

9.1

102 Reviews

8

Nette ontvangst, duidelijke uitleg over problematiek, auto niet eerder de garage uit voordat alles is opgelost.

09 september 2017 bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom
10

Ik werd goed en gelijk geholpen. De prijs en de klacht wordt is met je over legt.het ging ik vrij snel binnen half uur was mijn auto klaar. ! Werd geholpen door Michel in Schiedam kom zeker terug daar M. V. G kees

25 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom
9

Perfect geholpen door Wesley en zijn collega's bij Vestiging Kolding 6 te Barendrecht. Ik had wel haal-breng service geregeld, maar geen vervangend vervoer gereserveerd, maar door omstandigheden toch dringend nodig... mocht ik de servicewagen van Profile gebruiken! Ook later inleveren dan afgesproken was geen enkel problem. Super flexibel en klantvriendelijk! Absolute aanrader!!

06 juli 2017 bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht, Nooteboom

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Barendrecht

Profile Car & Tyreservice Barendrecht is onderdeel van Profile Car & Tyreservice Nooteboom: de specialist in Zuid-Holland! 

Sedert 1964 is bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom alle kennis en kunde op het gebied van velgen en banden aanwezig. Met onze gerenommeerde vestiging in Barendrecht zijn wij dé autobanden, velgen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Niet alleen personenauto’s kunnen bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom terecht, ook op het gebied van trucks en motorfietsen zijn wij gespecialiseerd. Onze klantengroepen variëren tussen privé-, zakelijk- en leaserijders. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Wanneer u uw banden online aankoopt, kunt u deze bij ons laten monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Barendrecht

Bij onze vestiging in Barendrecht kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Bekijk hier het gehele aanbod van autobanden bij Profile car & tyreservice. 
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Barendrecht

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden- en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Barendrecht terecht voor advies.
 

APK keuring in Barendrecht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK beurt. Bij het inplannen van een APK keuring kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Wanneer u een grote beurt reserveert bij Profile Barendrecht, ontvangt u de APK gratis!

Auto onderhoud in Barendrecht

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Barendrecht aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Doordat Profile Car & Tyreservice centraal inkoopt, betaalt u altijd een scherpe prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Wilt u weten wat Profile Barendrecht nog meer voor u kan betekenen of heeft u een specifieke vraag? Neem telefonisch contact op of stuur een mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze vestiging in Barendrecht!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven