Profile Barendrecht, Nooteboom

Contact Profile Barendrecht, Nooteboom

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.2

Profile Barendrecht, Nooteboom

Neem contact op met Profile Barendrecht, Nooteboom

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5605 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Barendrecht

Profile Car & Tyreservice Barendrecht is onderdeel van Profile Car & Tyreservice Nooteboom: de specialist in Zuid-Holland! 

Sedert 1964 is bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom alle kennis en kunde op het gebied van velgen en banden aanwezig. Met onze gerenommeerde vestiging in Barendrecht zijn wij dé autobanden, velgen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Niet alleen personenauto’s kunnen bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom terecht, ook op het gebied van trucks en motorfietsen zijn wij gespecialiseerd. Onze klantengroepen variëren tussen privé-, zakelijk- en leaserijders. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Wanneer u uw banden online aankoopt, kunt u deze bij ons laten monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Barendrecht

Bij onze vestiging in Barendrecht kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Bekijk hier het gehele aanbod van autobanden bij Profile car & tyreservice. 
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Barendrecht

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden- en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Barendrecht terecht voor advies.
 

APK keuring in Barendrecht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK beurt. Bij het inplannen van een APK keuring kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Wanneer u een grote beurt reserveert bij Profile Barendrecht, ontvangt u de APK gratis!

Auto onderhoud in Barendrecht

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Barendrecht aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Doordat Profile Car & Tyreservice centraal inkoopt, betaalt u altijd een scherpe prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Wilt u weten wat Profile Barendrecht nog meer voor u kan betekenen of heeft u een specifieke vraag? Neem telefonisch contact op of stuur een mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze vestiging in Barendrecht!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven