Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice

Maak een afspraak bij deze vestiging
Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice

8,7 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

151 reviews over Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice

8,7

151 Reviews

10

een keurig naar de klant oplossings gericht bedrijf, die probeert een voor ons zo goed en goedkoop mogelijk te werken.

30 november 2016 bij Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

25 november 2016 bij Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice
10

Netjes en op tijd behandeld.

19 november 2016 bij Profile Car & Tyreservice Barneveld, Carservice

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Barneveld

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Barneveld zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Barneveld

Bij onze vestiging in Barneveld kun je terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Barneveld

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Car & Tyreservice Barneveld aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op je auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kun je ook bij onze vestiging in Barneveld terecht voor advies.

APK keuring in Barneveld

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Barneveld kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Barneveld kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Barneveld

Voor auto onderhoud in Barneveld ben je bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan je auto.

Hiernaast kunnen wij met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen je binnenkort te begroeten op onze vestiging in Barneveld.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven