Profile Car & Tyreservice Den Bosch

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Den Bosch

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Den Bosch

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 18.00
zaterdag 08.30 - 13.00
zondag gesloten

400 reviews over Profile Car & Tyreservice Den Bosch

9.4

400 Reviews

10

Wat een snelle actie en super service! Nadat ik erachter kwam dat er nog maar weinig profiel op de banden zat gelijk gebeld. Erg behulpzaam en de nieuwe zitten er al op!

04 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch
10

De klantgerichtheid van PTC is uitmuntend: snelle en persoonlijke service, met veel kennis en juiste advisering!

24 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

03 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Den Bosch

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Den Bosch zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Den Bosch

Bij onze vestiging in Den Bosch kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Den Bosch

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging terecht voor advies.

APK keuring in Den Bosch

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Den Bosch kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Den Bosch

Voor auto onderhoud in Den Bosch bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto. 

Uitlijnen Den Bosch

Uitlijnen is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. De experts van Profile Car & Tyreservice Den Bosch zijn speciaal getraind om, met behulp van hoogwaardige technologie, banden perfect uit te lijnen.

Vacatures

Voor Profile Car & Tyreservice Den Bosch zijn wij op zoek naar enthousiaste werknemers die ons team komen versterken. De vacatures die op dit moment beschikbaar zijn, bestaan uit:

Weekend- en vakantiehulp

Personen- en bestelwagenbanden - monteurs

1e Monteurs Autotechnici

Truck-/ Landbouw- / Industriemonteurs

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging! 
 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven