Profile Den Burg, Rentenaar

Contact Profile Den Burg, Rentenaar

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

4.0

Profile Den Burg, Rentenaar

Neem contact op met Profile Den Burg, Rentenaar

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 09.00 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Den Burg (Texel)

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Wij van garage Rentenaar bestaan als familiebedrijf al meer dan 60 jaar, wij staan dan ook al jaren bekent om onze betrouwbaarheid en vakbekwaamheid. Als Opel dealer en Profile Car & Tyreservice beschikken wij over een showroom, werkplaats en magazijn met een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden voorraad. Uiteraard hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan. Voor een goede Opel occasion, en occasions van diverse merken kunt u bij ons terecht. Tevens verhuren wij diverse jonge personen auto's, 9-persoonsbusjes en een bus die geschikt is voor een verhuizing of vervoer van andere grote spullen. U kunt bij ons ook terecht voor goed APK en auto onderhoud

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Den Burg

Bij onze vestiging in Den Burg kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Den Burg

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Den Burg terecht voor advies.

APK keuring in Den Burg

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Den Burg kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Texel kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Den Burg

Voor auto onderhoud in Texel bent u bij Profile Car & Tyreservice Den Burg aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Uitlijnen Den Burg

Uitlijnen is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. De experts van Profile Car & Tyreservice Den Burg zijn speciaal getraind om, met behulp van hoogwaardige technologie, banden perfect uit te lijnen.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven