Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

Jerry van Gils

Jerry-van-Gils_Kerketuinen_500x500.png

Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

Kerketuinenweg 15
2544 CV Den Haag
070-4120120
Kerketuinen@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Den Haag

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30 uur
Dinsdag 08.00 - 17.30 uur
Woensdag 08.00 - 17.30 uur
Donderdag 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9

Profile klanten beoordelen ons met een 9

Op basis van 9 reviews

 • Klasse

  5

  Correct..to the point..en enorm vriendelijk en behupzaam

  ,

 • Vakkundig en een goed autobedrijf ook voor APK keuring aan te bevelen!

  5

  Goede service en advies, snelle afspraak, vriendelijk personeel en mooie locatie!

  ,

 • Kijk zo kan het ook

  4

  Afspraak maken ging zeer makkelijk en snel. Toen bleek dat de banden nog niet binnen waren netjes gebeld om nieuwe afspraak te maken. Vandaag om 4 uur nieuwe sloffen haken.

  ,

 • Super bedrijf goed geholpen

  5

  APK

  ,

 • deskundig, vriendelijk, meedenkend

  5

  De dealer 'adviseerde' na 2x gebruik maken van de winterbanden om deze alle vier te vervangen. Profile Roberts heeft het profiel gemeten en dit bleek niet nodig. En zeker geen 4 banden. Pas na 4e winter hoefden er 2 banden vernieuwd te worden. Dus het vertrouwen in Profile Roberts is vele malen groter dan de dealer.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

Met Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

Bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen!

Neem contact op met Profile Den Haag, Roberts Kerketuinen