Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Den Haag, Binckhorst

Niels van Reeuwijk

Niels-van-Reeuwijk_Binckhorst_500x500.png

Profile Den Haag, Binckhorst

Zonweg 57
2516 AK Den Haag
070 221 1531
denhaag@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Den Haag

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur
ZondagGesloten
9.3

Profile klanten beoordelen ons met een 9.3

Op basis van 16 reviews

 • Netjes geholpen

  5

  De APK beurt netjes en correct gedaan, mankementen na overleg vlot uitgevoerd.

  ,

 • Prima ervaring bij Profile Den Haag

  5

  Bij Profile Den Haag kun je voor meer terecht dan alleen banden, deskundig personeel en goede service.

  ,

 • zoals bij een kok in een restaurant 5 sterren.

  5

  Vriendelijk personeel, op tijd geopend, snel afgehandeld jawel de auto schoon gemaakt. Hartelijk dank daar voor. Het ging hier om een Lease auto.

  ,

 • Snel en deskundig!!

  5

  Al ruim 14 jaar vaste trouwe klant naar volle tevredenheid. Ze zijn open en duidelijk en erg klant vriendelijk

  ,

 • Prima aanbod ontvangen voor 2 nieuwe All-Season banden voor onze Renault Clio

  5

  Profile bood een passend en prima geprijsd alternatief voor twee nieuwe All-Season banden voor onze Renault Clio

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Den Haag, Binckhorst

Met Profile Den Haag, Binckhorst zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Den Haag, Binckhorst

Bij Profile Den Haag, Binckhorst kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Den Haag, Binckhorst

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Den Haag, Binckhorst aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Den Haag, Binckhorst

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Den Haag, Binckhorst voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Den Haag, Binckhorst kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Den Haag, Binckhorst

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Den Haag, Binckhorst terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Den Haag, Binckhorst!

Neem contact op met Profile Den Haag, Binckhorst