Profile Den Haag, Binckhorst

Contact Profile Den Haag, Binckhorst

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.6

Profile Den Haag, Binckhorst

Neem contact op met Profile Den Haag, Binckhorst

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 16.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Den Haag

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met onze vestiging in Den Haag zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Den Haag

Bij onze vestiging in Den Haag kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Den Haag

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Binckhorst aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kan kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Den Haag terecht voor advies. Bel of mail om een afspraak te maken in Den Haag.

APK keuring in Den Haag

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Den Haag kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Den Haag kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Den Haag

Voor auto onderhoud bent u ook bij Profile Car & Tyreservice Den Haag aan het juiste adres. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een grote- en kleine beurt, APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een scherpe prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud Den Haag

Voor een koele auto bent u aan het juiste adres bij Profile Car & Tyreservice in Den Haag! Wanneer u in de zomer merkt dat uw airconditioning niet meer goed werkt, is het tijd voor een airco onderhoudsbeurt bij Profile in Den Haag!

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten in onze vestiging in Den Haag.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven