Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk

9.2 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 07.30 - 17.00
dinsdag 07.30 - 17.00
woensdag 07.30 - 17.00
donderdag 07.30 - 17.00
vrijdag 07.30 - 17.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

126 reviews over Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk

9.2

126 Reviews

10

Prima en vriendelijk geholpen met goede uitleg over het technische gedeelte!

05 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk
8

Goede bediening

25 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk
9

Prima werkplaats en juiste service.

15 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Dokkum, Auto Dijk

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Dokkum

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Dokkum zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent.

Welkom op de website van Profile Car & Tyreservice Auto Dijk! Auto Dijk is al meer dan 35 jaar een begrip in Dokkum en omstreken,we zijn niet alleen auto-dealer, we doen veel meer.......

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Dokkum kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Dokkum

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Dokkum aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Dokkum terecht voor advies.

APK keuring in Dokkum

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Dokkum kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Dokkum kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Dokkum

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Auto Dijk aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Occasions en nieuwe auto's

Naast nieuwe automobielen van de merken Volkswagen en Audi kunt u ook bij ons terecht voor een goede, betrouwbare occasion met alle bijbehorende service. Ook bij schade of herstelwerkzaamheden aan uw auto kunt u terecht bij Profile Car & Tyreservice Auto Dijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Dokkum.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven