Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden

Contact Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

350 reviews over Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden

9.4

350 Reviews

10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

11 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden
9

Snel en prima professioneel geholpen. Vragen werden zeer adequaat besproken.

29 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden
10

het is allemaal heel goed gegaan. zelfs de afgesproken prijs van 379 euro viel nog lager uit. nl. 363 euro. dat is toch een leuke meevaller. daarom ben ik zeer tevreden en kom voor de volgende beurd zeker weer terug.

10 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Dronten, Flevobanden

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, APK en auto onderhoud Dronten

Met onze gerenommeerde vestiging in Dronten zijn wij dé autobanden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Dronten kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Dronten

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Flevobanden aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online autobanden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Dronten terecht voor advies.

 

APK keuring in Dronten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Dronten kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

 

Auto-onderhoud in Dronten

Voor auto-onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Dronten aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
 

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Dronten.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven