Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Duiven, Koos van Elk

Profile Duiven, Koos van Elk

Impact 9
6921 RZ Duiven
026-3121810
duiven@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Duiven

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30 uur
Dinsdag 08.00 - 17.30 uur
Woensdag 08.00 - 17.30 uur
Donderdag 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag 08.00 - 12.30 uur
ZondagGesloten
9.6

Profile klanten beoordelen ons met een 9.6

Op basis van 39 reviews

 • Service met een hoofdletter S

  5

  Kom al jaren bij Profile Tyrecenter in Duiven. De service is perfect. Op de afgesproken tijd staan ze al op je te wachten. Goede planning. Werkzaamheden worden adequaat en snel uitgevoerd. Zo nodig hele goede adviezen. Kortweg geen gezeur. Bij dit bedrijf moet je zijn voor nieuwe banden en toebehoren. Zoek gewoon niet verder en ga naar Van Elk tyrecentre.

  ,

 • Nieuwe achterbanden

  5

  Binnen 15 minuten na binnenkomst kon ik alweer op pad met mijn 2 nieuwe achterbanden. Geen getreuzel of personeel wat ongemotiveerd staat te werken zoals bij de concurrent. Zeer klantvriendelijk en professioneel personeel bij Koos van Elk Duiven. Hier kom ik vaker terug.

  ,

 • Net dat stapje extra!

  5

  Wat fijn als je dringend hulp nodig hebt dat je vriendelijk geholpen wordt en er met je meegedacht wordt. Daarnaast een prima prijs-prestatie verhouding en duidelijke afspraken. Top

  ,

 • Alles is goed. Nog geen klachten gehad in 10 jaar dat ik hier kom.

  5

  Zeer goed

  ,

 • Superservice

  5

  Makkelijke afspraak gemaakt, snel geholpen en vriendelijke maar vooral deskundige medewerkers.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Duiven, Koos van Elk

Met Profile Duiven, Koos van Elk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Duiven, Koos van Elk

Bij Profile Duiven, Koos van Elk kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Duiven, Koos van Elk

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Duiven, Koos van Elk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Duiven, Koos van Elk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Duiven, Koos van Elk voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Duiven, Koos van Elk kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Duiven, Koos van Elk

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Duiven, Koos van Elk terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Duiven, Koos van Elk!

Neem contact op met Profile Duiven, Koos van Elk