Profile Tyrecenter Duiven, Koos van Elk

Contact Profile Tyrecenter Duiven, Koos van Elk

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Duiven, Koos van Elk

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 12249 recensies

Winterbanden, zomerbanden, autobanden, velgen en auto onderhoud Duiven

Met onze gerenommeerde vestiging in Duiven zijn wij dé autobanden, wielen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Duiven

Bij onze vestiging in Duiven kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbanden en winterbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Duiven

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Duiven aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Duiven terecht voor advies.

Auto onderhoud in Duiven

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Koos van Elk aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote -en kleine beurt) en aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
 
Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op of bezoek ons bij onze vestigingen in Arnhem, Heteren, Huissen of Duiven!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven