Profile Etten-Leur, DBS

Contact Profile Etten-Leur, DBS

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.2

Profile Etten-Leur, DBS

Neem contact op met Profile Etten-Leur, DBS

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies

Winterbanden, autobanden en velgen Etten-Leur

Met onze vestiging in Etten-Leur zijn wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Etten-Leur

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Etten-Leur kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Etten-Leur

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Etten-Leur aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Etten-Leur terecht voor advies.
 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Etten-Leur.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven