Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

Maak een afspraak bij deze vestiging

Contact Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

9,3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

161 reviews over Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

9,3

161 Reviews

10

Plastic koffiebekertjes zijn erg dun, kartonnen beker zou een goed alternatief kunnen zijn.

24 oktober 2016 bij Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom
10

alles was helemaal top.

21 oktober 2016 bij Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom
7

Netjes en snel geholpen

21 oktober 2016 bij Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

Winterbanden, autobanden, velgen en auto onderhoud Gouda

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt zijn.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Gouda

Bij onze vestiging in Gouda kun je terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Gouda

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Tyrecentre aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op je auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kun je ook bij onze vestiging in Gouda terecht voor advies.

Auto onderhoud in Gouda

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. Je kunt bij onze vestiging Gouda terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt), airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan je auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven