Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

Contact Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

9,4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

300 reviews over Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

9,4

300 Reviews

10

Snelle service en een prima, vriendelijke bediening.

21 september 2017 bij Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom
9

Ik vind het fantastisch dat bij het wisselen van mijn banden er ook meteen gecontroleerd word of mijn remmen nog goed zijn. De medewerker heeft ook daadwerklijk aangetoond waar het probleem zat.

15 september 2017 bij Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom
8

Prettige behandeling en snelle actie ter vervanging wiellager. Meteen APK bij grote beurt ook handig. Was wel handiger geweest even te melden (omdat ik dit niet zelf niet door had) dat de huidige APK nog geldig was tot medio December. Dan had ik deze beurt met APK later gedaan. Verder vriendelijk.

08 september 2017 bij Profile Tyrecenter Gouda, Nooteboom

Winterbanden, autobanden, velgen en auto onderhoud Gouda

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Gouda

Bij onze vestiging in Gouda kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Gouda

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Tyrecentre aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Gouda terecht voor advies.

Auto onderhoud in Gouda

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Gouda terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt), airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven