Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

391 reviews over Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver

9.3

391 Reviews

10

Prima service en contact. Kon er al op zeer korte termijn terecht. Goed advies over welke band te kiezen.

03 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver
8

Afspraak maken ging snel en makkelijk. Vervolgens ook snel geholpen. We waren een beetje vroeg dus ff een bakje koffie genomen en de kinderen gingen met de lego spelen. Enige kleine minpunt is misschien dat de legobak voor de kinderen een beetje smoezelig was. (maar dat is het bijna overal)

11 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver
10

Ik kon wederom snel terecht en werd vriendelijk geholpen zoals altijd. Komen met alle auto’s met veel plezier bij Profile Heuver in Groningen.

06 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Groningen, Heuver

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud bij Groningen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Groningen zijn we dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Groningen

Bij onze vestiging in Groningen kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Groningen

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Groningen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Groningen terecht voor advies.

APK keuring in Groningen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Groningen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Groningen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Groningen

Voor auto onderhoud in Groningen bent u bij de Profile Car & Tyreservice Groningen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven