Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks

8.9 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 18.00
zaterdag 09.00 - 14.00
zondag gesloten

307 reviews over Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks

8.9

307 Reviews

1

Zeer slechte service !!! Ging voor het herbalanseren van de vier 19 inch lichtmetalen velgen, tijdens het verwijderen van het oude plaklood met een scherp voorwerp 2 van de vier velgen beschadigt met diepe krassen en de lijm resten laten zitten en mijn auto onder de zwarte vingers! En dat voor een bedrag van 67,00€ Zeer slecht!!!

23 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks
8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

13 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks
10

Met Profile Merks Heemstede zijn we super tevreden, mochten er zich toch problemen geven dan worden die altijd naar volle tevredenheid op gelost, voor ons geen andere garage als Profile Merks Heemstede.

09 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heemstede, Merks

Autobanden, winterbanden, APK, auto onderhoud en velgen Heemstede

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Heemstede zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Banden en velgen Heemstede

Bij onze vestiging in Heemstede kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Heemstede

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Heemstede aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

APK keuring in Heemstede

Bij Profile Car & Tyreservice Heemstede kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij het inplannen van een APK in Heemstede kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Heemstede

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Heemstede terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.
Graag heten wij u van harte welkom. Onze medewerkers staan voor u klaar met vakbekwaam en deskundig advies.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven