Profile Car & Tyreservice Heijen

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Heijen

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Heijen

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.30
dinsdag 08.15 - 17.30
woensdag 08.15 - 17.30
donderdag 08.15 - 17.30
vrijdag 08.15 - 17.30
zaterdag 08.15 - 13.30
zondag gesloten

288 reviews over Profile Car & Tyreservice Heijen

9.3

288 Reviews

8

De banden aanbiedingen zijn toch wel misleidend, de bijkomende kosten zouden eigenlijk bij de bandenprijs in moeten zitten. jammer maar begrijpelijk.

04 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heijen
8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

01 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heijen
7

er zijn lange pauzes. Verder goede service

01 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heijen

Autobanden, APK, velgen, winterbanden en auto onderhoud Heijen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Heijen zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en velgen Heijen

Profile Car & Tyreservice is specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice biedt u een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek. U kunt bij ons terecht voor zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden

APK keuring in Heijen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Heijen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Heijen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Heijen

Voor auto onderhoud in Heijen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto. Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven