Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

69 reviews over Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk

9.3

69 Reviews

8

Nette en vlotte service met duidelijke uitleg als er extra kosten bij komen.

16 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk
10

Prima geholpen, heb het gevoel dat niets te veel is, kan bijna altijd snel terecht, dit is zeer prettig als klant. Ook de duidelijke uitleg bij reparaties wordt zeer op prijs gesteld, Ga zo door

09 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk
10

Ik had een band die langzaam leegliep. ik kon gelukkig meteen terecht en de band werd professioneel gerepareerd tegen een goede prijs

22 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Heteren, Koos van Elk

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Heteren

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Koos van Elk!

In Heteren zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt met onze vestiging. Een complete autoservice bieden wij aan voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Heteren 

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Heteren aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen aan. Tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Heteren terecht voor advies.

Auto onderhoud in Heteren

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk biedt een uitgebreid leverings- en dienstenpakket op het hoogste niveau ten behoeve van personenauto's, bestel- en vrachtwagens.

APK keuring in Heteren

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Heteren kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Heteren kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op of bezoek ons bij onze vestigingen in Arnhem, Heteren, Huissen of Duiven!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven