Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Heteren, Koos van Elk

Profile Heteren, Koos van Elk

Weerbroek 46
6666MN Heteren
026 - 472 17 71
heteren@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Heteren

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.30 uur
Dinsdag 08.00 - 17.30 uur
Woensdag 08.00 - 17.30 uur
Donderdag 08.00 - 17.30 uur
Vrijdag 08.00 - 17.30 uur
Zaterdag 08.00 - 12.30 uur
ZondagGesloten
9.5

Profile klanten beoordelen ons met een 9.5

Op basis van 61 reviews

 • Vakwerk

  5

  Uitstekende deskundigheid en medewerking van het personeel.

  ,

 • In Heteren streven ze naar perfectie en dat lukt ze...

  5

  Als liefhebber van mijn auto heb ik het wel eens moeilijk, hoe garages naar je auto kijken en of omgaan. In Heteren word je met respect behandeld. Ik had veel vragen over andere dingen aan mijn wagen dan waar ik voor kwam en met alle tijd en geduld werd ernaar gekeken. Het balanceren en uitlijnen wordt er gestreeft naar perfectie. Super zaak.

  ,

 • Goede, snelle en vriendelijke service.

  5

  Ondanks de handicap van een tijdelijk onderkomen ben ik snel en vakkundig geholpen zowel met mijn nieuwe banden als later bij het uitlijnen. Goed werk, goede uitleg perfecte service

  ,

 • Snel en proffesioneel advies

  5

  Ik had zelf een verkeerde afspraak ingepland maar werd gelijk uitstekend verder geholpen! TOP!

  ,

 • Je word er altijd eerlijk en netjes geholpen

  5

  Je word zeer netjes en eerlijk behandeld

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Heteren, Koos van Elk

Met Profile Heteren, Koos van Elk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Heteren, Koos van Elk

Bij Profile Heteren, Koos van Elk kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Heteren, Koos van Elk

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Heteren, Koos van Elk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Heteren, Koos van Elk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Heteren, Koos van Elk voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Heteren, Koos van Elk kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Heteren, Koos van Elk

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Heteren, Koos van Elk terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Heteren, Koos van Elk!

Neem contact op met Profile Heteren, Koos van Elk