Profile Hoogvliet/Rotterdam, DBS

Contact Profile Hoogvliet/Rotterdam, DBS

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.9

Profile Hoogvliet/Rotterdam, DBS

Neem contact op met Profile Hoogvliet/Rotterdam, DBS

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies

Winterbanden, autobanden, velgen en auto onderhoud Rotterdam/Hoogvliet

Welkom bij Profile Tyrecenter DBS!
 
Met onze vestiging in Rotterdam/Hoogvliet zijn wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Rotterdam/Hoogvliet

Bij onze vestiging in Rotterdam/Hoogvliet kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Zij vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Er ontstaat meer grip door de veranderende structuur tijdens het rijden. Hierdoor ontstaat er meer grip en dus zekerheid tijdens het rijden.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Rotterdam/Hoogvliet

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Rotterdam/Hoogvliet terecht voor advies.

Auto onderhoud in Rotterdam/Hoogvliet

De prijs van Profile zal altijd concurrerend zijn door een centrale inkoop.U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven