Profile Car & Tyreservice Houten

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Houten

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Houten

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

261 reviews over Profile Car & Tyreservice Houten

9.4

261 Reviews

9

Prima zit-/leestafel, mogelijkheid om te wachten en/of te werken. Gratis WiFi, kranten en koffie. Net toilet, daar mist alleen een jashaakje.

10 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Houten
8

De klantgerichtheid straalt ervan af. Er is dus ook tijd voor een praatje.

14 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Houten
10

Vriendelijke personeel en je krijgt altijd wel iets gratis mee. Bijvoorbeeld een blikje erwtensoep.

03 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Houten

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Houten

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Houten zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en velgen Houten

Profile Houten is specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Houten biedt een buitengewoon breed assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

APK keuring in Houten

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Houten kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Houten kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt en kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren u auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Houten

Voor auto onderhoud om Houten bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto. Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven