Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk

Contact Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk

9.5 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

114 reviews over Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk

9.5

114 Reviews

10

Prima service vriendelijke mensen bij Profile in Huissen.

08 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk
10

Gelukkig kon ik op zaterdag 26 augustus nog even terecht om de banden voor de vakantie te laten balanceren. Terwijl de auto op de brug stond merkte de monteur op, om een keer een afspraak te maken voor uitlijnen, want de banden liepen wat scheef weg. Tja, dat ging niet meer voor de vakantie... Bedachtzaam zweeg de monteur. Controleerde zijn agenda. En maakte direct tijd, om direct de wielen uit te lijnen. Gevolg? Ontspannen en veilig 5.500 kilometer door Italië kunnen rijden. Loopt na autostrada, bergpassen, kasseien en hobbelwegen nog steeds perfect. Ik weet jullie voor alles wat met banden te maken heeft voortaan te vinden! Thnx!

08 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk
10

Geweldige service en zeer vriendelijk personeel dat net dat stapje extra doet voor de klant. Gewoon TOP!!

05 september 2017 bij Profile Car & Tyreservice Huissen, Koos van Elk

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Huissen

Met onze vestiging in Huissen zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Huissen

Bij onze vestiging in Huissen kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

APK keuring in Huissen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Huissen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Huissen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Huissen

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Huissen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Huissen terecht voor advies.

Auto onderhoud in Huissen

Voor auto onderhoud in Huissen bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Meer weten over banden, velgen, APK of onderhoud? Neem dan even contact op met ons op of bezoek ons bij onze vestigingen in Arnhem, Heteren, Huissen of Duiven!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven