Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • home
  • Vestigingen
  • Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service

Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service

Maak een afspraak bij deze vestiging
Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service

9,1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

165 reviews over Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service

9,1

165 Reviews

7

Bezoek i.v.m. APK. Nieuwe remschijven geplaatst, prima gedaan. Maar ik kreeg geen factuur mee. Het lijkt me i.v.m. bijvoorbeeld garantie wel handig om een factuur te ontvangen. Ander puntje is de samenwerking met FBTO. Ik dacht dat je als FBTO lid voordeel hebben dat de auto schoon wordt afgeleverd. Maar dat was bij het personeel niet bekend. En is dus ook niet gebeurd. Staat niet helemaal duidelijk op de FBTO site,

04 december 2016 bij Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service
10

Ik mijn merkgarage liggen de winterbanden van mijnauto. Mijn eigen garage had pas eind december de tijdbom de winterbanden op mijn auto te zetten. Profile heeft dan nu voor mijn gedaan. De banden hebben zij zelf opgehaald bij mijn eigengarage. Super. Verder werd uitgelegd dat mijn winterbanden nog prima geschikt zijn voor Nederland. Maar dat ik voor Duitsland nieuwe banden moet hebben. Goed om te weten als we alsnog besluiten om te gaan skiƫn.

02 december 2016 bij Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service
10

vriendelijk personeel en snelle service

02 december 2016 bij Profile Car & Tyreservice Leeuwarden, Friese Banden Service

Autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Leeuwarden

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Leeuwarden zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij je altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Bij ons kun je terecht voor alle gebruikelijke diensten die je van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en velgen Leeuwarden

Profile Car & Tyreservice FBS is specialist in in Leeuwarden in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice biedt een buitengewoon breed assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de Profile Car & Tyreservice FBS uniek.

Auto onderhoud in Leeuwarden

Voor auto onderhoud in Leeuwarden ben je bij de Profile Car & Tyreservice FBS aan het juiste adres. Al onze FBS vestigingen zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaal je altijd een concurrerende prijs voor  auto onderhoud.

APK keuring in Leeuwarden

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Leeuwarden kun je direct een afspraak inplannen voor een APK in Leeuwarden. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Hiernaast kunnen wij je met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen je binnenkort te begroeten op onze vestiging!

 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven