Profile Leeuwarden, Friese Banden Service

Contact Profile Leeuwarden, Friese Banden Service

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.2

Profile Leeuwarden, Friese Banden Service

Neem contact op met Profile Leeuwarden, Friese Banden Service

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Leeuwarden

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Leeuwarden zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en velgen Leeuwarden

Profile Car & Tyreservice FBS is specialist in in Leeuwarden in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice biedt een buitengewoon breed assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de Profile Car & Tyreservice FBS uniek.

Auto onderhoud in Leeuwarden

Voor auto onderhoud in Leeuwarden bent u bij de Profile Car & Tyreservice FBS aan het juiste adres. Al onze FBS vestigingen zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor  auto onderhoud.

APK keuring in Leeuwarden

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Leeuwarden kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK in Leeuwarden. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven