Profile Car & Tyreservice Lelystad, Flevobanden

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Lelystad, Flevobanden

9.6 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Lelystad, Flevobanden

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 16258 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Lelystad

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Flevobanden!

Met ervaren medewerkers staan wij elke dag voor u klaar met deskundig advies en hoogwaardige dienstverlening. U mag altijd rekenen op snelle en professionele service.

Autobanden Lelystad

Profile Car & Tyreservice Flevobanden heeft al 35 jaar ervaring met de verkoop van banden en velgen. Banden en velgen in vele soorten en maten, toepasbaar op allerlei gebied. Met passie voor en veel kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Voor informatie over banden en/of velgen kunt u terecht bij één van onze vestigingen.

Auto onderhoud Lelystad

Naast banden bent u bij ons aan het juiste adres voor vrijwel elk gewenst onderhoud aan uw auto. U kunt in onze vestigingen te allen tijde en geheel vrijblijvend uw banden, remmen, schokdempers en/of accu laten controleren. Ook voeren ervaren keurmeesters dagelijks APK-keuringen uit, waarbij elke auto volledig, volgens de daartoe geldende regelgeving, geïnspecteerd wordt. Onze goed opgeleide monteurs zijn in staat om desgewenst elk onderdeel aan uw auto te onderhouden, vervangen of repareren. Mede door het gebruik van moderne apparatuur kunnen wij u nog sneller en beter advies geven.

Wij adviseren u ook graag bij de aanschaf van accessoires en onderdelen. Onze verkoopadviseurs in de shop in Dronten  zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties. Zij informeren u graag over de koop- en/of inbouw van o.a. hi-fi apparatuur, telecom, multimedia, alarmsystemen, cruisecontrols, navigatie, auto-onderdelen, autolakken, skiboxen en sneeuwkettingen.

APK keuring in Lelystad

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Lelystad kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging, of lees meer over APK Lelystad

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven