Profile Mijdrecht, Hogendoorn

Contact Profile Mijdrecht, Hogendoorn

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.7

Profile Mijdrecht, Hogendoorn

Neem contact op met Profile Mijdrecht, Hogendoorn

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Autobanden, winterbanden, velgen, apk, auto onderhoud Mijdrecht

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Mijdrecht zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent. Profile Car & Tyreservice Hogendoorn bestaat sinds 1938 en is gespecialiseerd in alle soorten en maten banden en velgen. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in truck, landbouw, heftruck en grondverzetbanden. Ons team bestaat uit 30 gemotiveerde personen die er elke dag zorgen voor tevreden klanten en blije gezichten.
 

  • Op werkdagen van 8 tot 17.30 uur open. Op zaterdag van 8 tot 12 uur open. 
  • Altijd haal- en brengservice bij groot onderhoud
  • Altijd vervangend vervoer (auto of fiets) bij onderhoud
  • Altijd uitleg en advies in begrijpelijke taal
  • Altijd gratis wifi : gewoon werken terwijl u wacht
  • Altijd een goede kop koffie, ook voor onderweg

Autobanden en velgen Mijdrecht

Profile Car & Tyreservice staat in de omgeving van Mijdrecht bekend als specialist in autobanden en velgen. U kunt bij ons altijd terecht voor specialistisch advies. Bovendien bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Voor iedereen keus dus! U bent bij ons altijd welkom voor een gratis bandencheck. Kom binnen zonder afspraak!

Auto onderhoud Mijdrecht

Bij Profile Car & Tyreservice in Mijdrecht kunt u vanaf nu terecht voor al het auto onderhoud rondom uw auto. Bovendien doen wij de APK, reparaties of een airco behandeling. Ook kunnen we trekhaken op uw auto monteren. Voor alles rondom uw auto kunt u vanaf nu dus naar 1 adres: Profile Car & Tyreservice Mijdrecht.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Mijdrecht

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Mijdrecht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Mijdrecht terecht voor advies.

APK keuring in Mijdrecht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Mijdrecht kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Mijdrecht kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven