Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers

8.9 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 16.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

53 reviews over Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers

8.9

53 Reviews

7

Door miscommunicatie was ik 2 uur te vroeg om mijn auto op te halen. Ter compensatie heb ik een gratis wasbeurt gekregen. Fijn dat er een leenfiets aanwezig was.

08 juli 2017 bij Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers
10

direct geholpen ondanks dat ik geen afspraak had. na contact met leasemaatschappij werd mijn auto direct klaargemaakt

26 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers
10

Zeer flexibele serviceverlening ervaar ik al jarenlang bij Profiel Hans Beukers. Bracht mijn Mitsubishi Carisma jarenlang voor APK en onderhoud bij genoemde Profile-vestiging. Duidelijk en transparant. Sta nooit voor verrassingen als ik moet afrekenen. Wat men om 13.00 uur zegt dat de eindprijs is, is om 17.00 uur niet ineens meer geworden. Vakkundig personeel. Heer Beukers himself straalt veel vakkennis en betrouwbaarheid uit en maakt dit ook waar.

21 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Nootdorp, Beukers

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Nootdorp

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Beukers! Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Bij Profile Car & Tyreservice Beukers verzorgen wij met een team van gedegen specialisten uw auto om deze in topconditie te houden. Wij onderhouden en repareren graag met vooruitziende blik om 'pech onderweg' te voorkomen. Een persoonlijk verslag over de staat van uw auto en een bijbehorend advies is een ingewortelde huisregel. Voor alle merken auto's leveren wij banden en velgen. In onze werkplaats werken uitsluitend zeer vakbekwame monteurs. Wij zullen alles in het werk stellen om u zo snel, veilig en tevreden weer mobiel te krijgen. 
 
U kunt o.a. bij ons terecht voor:

• APK 
• Service en Onderhoud 
• Reparatie's van alle merken 
• Banden 
• Velgen
 

Autobanden en winterbanden Nootdorp

Profile Car & Tyreservice Nootdorp is specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Nootdorp biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

APK keuring en auto onderhoud Nootdorp

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Nootdorp kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Nootdorp kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Nootdorp

Voor auto onderhoud in Nootdorp bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Vraag naar de mogelijkheden! Graag tot ziens in ons bedrijf!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven