Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Nootdorp, Beukers

Hans Beukers

Hans-Beukers_Nootdorp_500x500.png

Profile Nootdorp, Beukers

Gildeweg 6A
2632 BA Nootdorp
015-3805566
nootdorp@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Nootdorp

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag 09.00 - 13.00 uur
ZondagGesloten
9

Profile klanten beoordelen ons met een 9

Op basis van 81 reviews

 • Uitstekend bedrijf Beuker

  5

  Top !

  ,

 • Bestelbus en auto snel en vakkundig gerepareerd

  5

  Onze bestelbus was er slecht aan toe, dat wisten wij niet. Dankzij de vakkundige uitleg en reparaties kunnen we weer veilig de weg op. Evenals met onze auto,

  ,

 • Goed laagdrempelig bedrijf en vriendelijk personeel.

  5

  Alle werkzaamheden keurig volgens afspraak afgehandeld. Voor de werkzaamheden geïnformeerd over de kosten. Aardige medewerkers!

  ,

 • Super Service , snel en eerlijk prijs

  5

  Super Service , snel en eerlijk prijs

  ,

 • Hele goede service

  5

  Vriendelijke balimedewerkers en personeel

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Nootdorp, Beukers

Met Profile Nootdorp, Beukers zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Nootdorp, Beukers

Bij Profile Nootdorp, Beukers kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Nootdorp, Beukers

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Nootdorp, Beukers aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Nootdorp, Beukers

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Nootdorp, Beukers voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Nootdorp, Beukers kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Nootdorp, Beukers

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Nootdorp, Beukers terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Nootdorp, Beukers!

Neem contact op met Profile Nootdorp, Beukers