Profile Oud-Beijerland, DBS

Contact Profile Oud-Beijerland, DBS

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.3

Profile Oud-Beijerland, DBS

Neem contact op met Profile Oud-Beijerland, DBS

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Oud- Beijerland

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Autobanden en winterbanden Oud-Beijerland

Iedereen die op zoek is naar autobanden voor zijn auto, motor, caravan, grasmaaier, kruiwagen, scooter, SUV, enz., enz, is meer dan welkom bij Profile Car & Tyreservice DBS. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Naast de expertise in banden bieden we de particuliere klanten een breed scala aan services rondom de auto. Met als extra smeerolie; onze persoonlijke en eerlijke manier van zakendoen.
 
Ook met leaseauto’s kunt u bij ons terecht: Steeds meer leasemaatschappijen gaan een partnership aan met Profile. Ons one-stop-shop concept garandeert een snelle doorlooptijd, onze prijs/kwaliteitsverhouding garandeert een perfect onderhouden wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten. Die betrokkenheid en betrouwbaarheid bevalt zo goed, dat we vaak ook de tweede auto van de leaserijder in onderhoud krijgen.

APK keuring in Oud-Beijerland

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Oud-Beijerland kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een  APK in Oud Beijerland kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Oud-Beijerland

Voor auto onderhoud in Oud Beijerland bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op!

 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven