Profile Roosendaal

Contact Profile Roosendaal

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.3

Profile Roosendaal

Neem contact op met Profile Roosendaal

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.00
dinsdag 08.30 - 17.00
woensdag 08.30 - 17.00
donderdag 08.30 - 17.00
vrijdag 08.30 - 17.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies

Autobanden, velgen, APK en auto onderhoud Roosendaal

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met onze vestiging in Roosendaal zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Roosendaal

Bij onze vestiging in Roosendaal kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Zij vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden.  Er ontstaat meer grip door de veranderende structuur tijdens het rijden. Hierdoor ontstaat er meer grip en dus zekerheid tijdens het rijden.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Roosendaal

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Roosendaal terecht voor advies.

Perfect uitlijnen van uw auto Roosendaal

Wilt u dat uw auto echt goed uitgelijnd wordt? Wilt u geen scheef stuur meer?  Dan bent u bij ons op het juiste adres. Van Lada tot Porsche, wij meten de auto vierkant op en verstellen alles wat er volgens de fabrikant te stellen is. Om ter controleren of uw auto weer in orde is, maken wij een proefrit na de uitlijning. Dan weet u zeker dat wij waarmaken wat we beloven! 
Onze medewerkers kunnen u met allerlei bandenadvies van dienst zijn. Wilt u nog meer informatie bel of mail ons dan even! U kunt natuurlijk ook even langskomen voor een lekkere kop koffie! 

APK keuring in Roosendaal

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Car & Tyreservice voert een gecertificeerde keurmeester altijd een APK uit. Online kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Roosendaal kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Roosendaal

U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen en nog veel meer. Daarnaast is de mogelijkheid om online een indicatie te krijgen op de prijzen van het onderhoud. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven