Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie

Contact Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

96 reviews over Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie

9.4

96 Reviews

8

neen prima geregeld

27 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie
10

Snelle & goede service

26 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie
10

Ik kom hier al heel erg lang. Zij kijken heel goed naar de banden en dan volgt soms een advies. Destijds was het uitlijnen. Dit keer had ik zelf een verzoek. Als de wielen eraf zijn kunnen wij dan even kijken naar de remblokken en schijven. Deze auto is al op leeftijd en dan is het geruststellend. Dat het dunner wordt logisch, maar nog 'vlees' genoeg. Dank! Op tijd met mijn winterbanden in mijn Volvo V70 AWD de winter tegemoet.

16 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam, Kersten Overschie

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Rotterdam Overschie

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Kersten!
 
Iedereen die op zoek is naar banden voor zijn auto, motor, caravan, grasmaaier, kruiwagen, scooter, SUV, enz., enz, is meer dan welkom bij Profile Car & Tyreservice Kersten. 
Naast de expertise in banden bieden we de particuliere klanten een breed scala aan services rondom de auto. Met als extra smeerolie; onze persoonlijke en eerlijke manier van zakendoen.

Ook met leaseauto’s kunt u bij ons terecht:

Steeds meer leasemaatschappijen gaan een partnership aan met Profile. Ons one-stop-shop concept garandeert een snelle doorlooptijd, onze prijs/kwaliteitsverhouding garandeert een perfect onderhouden wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten. Die betrokkenheid en betrouwbaarheid bevalt zo goed, dat we vaak ook de tweede auto van de leaserijder in onderhoud krijgen.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Rotterdam Overschie

Bij onze vestiging in Rotterdam Overschie kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Rotterdam Overschie

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam Overschie aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Rotterdam Overschie terecht voor advies.

APK keuring in Rotterdam Overschie

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam Overschie kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Rotterdam Overschie kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Rotterdam Overschie

U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen en nog veel meer. Daarnaast is de mogelijkheid om online een indicatie te krijgen op de prijzen van het onderhoud. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact op met ons op!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven