Profile Schiedam, Nooteboom

Contact Profile Schiedam, Nooteboom

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.8

Profile Schiedam, Nooteboom

Neem contact op met Profile Schiedam, Nooteboom

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Schiedam

Met onze vestiging in Schiedam zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kun u terecht voor alle gebruikelijke diensten die  van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Sinds 1964 is bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom alle kennis en kunde op het gebied van velgen en banden aanwezig. Niet alleen personen auto’s kunnen bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom terecht, ook op het gebied van trucks en motorfietsen zijn wij gespecialiseerd. Onze klantengroepen variëren tussen privé-, zakelijk- en leaserijders. Wij kunnen u dus altijd voorzien van de hulp die u nodig hebt. Kortom: wij houden u graag mobiel!
 
Services die Profile Car & Tyreservice Nooteboom biedt zijn: Balanceren, uitlijnen, wissel van autobanden, velgen, winter- en zomerbanden en sneeuwkettingen. Ook kun u bij ons terecht voor accu’s, uitlaten, schokdempers en overige wielaccessoires als wielmoeren/(slot)bouten.
 
Daarnaast kunt u bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom een grondige carcheck laten verrichten als u niet zeker bent over bepaalde bovengenoemde onderdelen bij uw voertuig. De monteurs en service verleners geven gratis en vrijblijvend advies over enig onderhoud of vervanging die plaats dient te vinden. Ons motto: “een tevreden klant is voor ons een geschenk.’

Autobanden en winterbanden Schiedam 

Bij onze vestiging in Schiedam kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

APK keuring in Schiedam

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Schiedam kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Schiedam kunt u er voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Schiedam

Voor auto onderhoud in Schiedam bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven