Afbeelding van Profile vestiging

Welkom bij Profile Tilburg, Nooteboom

APK bij Profile Tilburg, Nooteboom

Door de ​APK​ blijven de Nederlandse wegen veilig en worden gevaarlijke situaties op de weg voorkomen. Het is belangrijk dat je deze keuring jaarlijks door professionals laat uitvoeren. Bij een Algemene Periodieke Keuring wordt er namelijk gecontroleerd of een voertuig voldoet aan ​de eisen​ op het gebied van veiligheid en milieu.

De kosten hiervoor bedragen bij Profile 48.50 en zijn inclusief de afmeldkosten en milieumeting. mochten er eventueel reparaties nodig zijn bespreken we dit vooraf en maken wij een prijsopgave, zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Is jouw ​APK verlopen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een ​afspraak​ in te plannen bij een gecertificeerd keurmeester. Bij Profile Tilburg, Nooteboom staan onze gecertificeerde keurmeesters graag voor je klaar!

Autobanden

Bij Profile Tilburg, Nooteboom ​werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden

Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile Tilburg, Nooteboom,​ je graag van een uitgebreid advies. Wij selecteren graag de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Onderhoudsbeurt

Wat we precies doen bij een onderhoudsbeurt hangt helemaal af van het aantal kilometers dat je hebt gereden en van de onderhoudshistorie van je auto. Iedere auto heeft zijn eigen onderhoudsinterval, waarbij de autofabrikant de controlepunten en vervangings- en verversingstermijnen van onderdelen en vloeistoffen voorschrijft. Belangrijk is het om deze onderhoudsintervallen aan te houden, ook om eventuele fabrieksgarantie te behouden. Onze monteurs kunnen je er alles over vertellen. Ze geven je graag advies en kunnen ook een heldere prijsindicatie geven voor het onderhoud en voor de eventuele extra werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Heeft jouw auto een onderhoud nodig? Combineer het dan met een APK, dit scheelt je tijd.

Profile Tilburg, Nooteboom

Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile Tilburg, Nooteboom​? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Profile Tilburg, Nooteboom ​staat graag voor je klaar.