Profile Tilburg

Contact Profile Tilburg

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.5

Profile Tilburg

Neem contact op met Profile Tilburg

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Tilburg

Wij bieden door middel van onze vestiging in Tilburg u dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Dit kunnen wij zeggen omdat wij allen jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden hebben. Hierdoor kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Tilburg

Bij onze vestiging in Tilburg kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De tijdens het rijden vervormen de zogenoemde lamellen en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden helpen niet alleen bij winterse omstandigheden maar ook voor het afvoer van water en glad ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Tilburg

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Tilburg aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

APK keuring in Tilburg

Bij het inplannen van een APK in Tilburg kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Tilburg kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Airco onderhoud in Tilburg

Heeft u last van een sterk geurende airco of koelt deze niet goed? Dan is het tijd voor airco onderhoud! Wanneer u voor onderhoud aan uw airconditioning in Tilburg kiest, worden de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Reinigen van het airco- en ventilatiesysteem
  • Visuele inspectie
  • Controle van de bediening
  • Controle van de pollenfilter
  • Temperatuurmeting
  • Druktest
  • Lektest
  • Recyclen koudemiddel
  • Aanvullen koudemiddel
  • Toevoegen fluor lek-detectie vloeistof

Alle voordelen van airco onderhoud in Tilburg leest u hier!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven