Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Uithoorn, Hogendoorn

Daan Hogendoorn

daan_190917_123910.png Daan-Hogendoorn_500x500_190913_144513.png

Profile Uithoorn, Hogendoorn

Amsterdamseweg 8
1422 AD Uithoorn
0297-564708
uithoorn@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Uithoorn

Openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9.1

Profile klanten beoordelen ons met een 9.1

Op basis van 89 reviews

 • Ga al jaren naar profile Uithoorn

  5

  Goede service door altijd vriendelijke en enthousiaste personeel! Verder nette wachtruimte met lekkere koffie en goede internetverbinding zodat de tijd voorbij vliegt voordat je er erg in hebt.

  ,

 • Ze bestaan nog, een eerlijke autofiel vind je bij Profile

  4

  Als nieuwe klant uiterst correct geholpen enkelt een APK tje. Geen gebel van mijnheer we hebben nog iets gevonden aan uw auto, moet eigenlijk ook gerepareert worden, komt dan wel 150.=Euro bij. (Elders meegemaakt) Nee, binnen het uur een telefoontje van Hoogendoorn, mijnheer uw auto staat voor u klaar hoor. De kosten bedragen 29.= Euro Dit noemen we eerlijkheid, wat in deze branche toch vanzelfsprekend is ?????????

  ,

 • Vakkundig

  5

  Afspraak maken gaat snel en de werkzaamheden worden netjes gedaan. Ook wordt er duidelijk uitleg gegeven wat er precies gedaan is en wat er aan gaat komen. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk.

  ,

 • Goede service, duidelijke prijsopgave

  4

  Goede service, duidelijke prijsopgave

  ,

 • Service met een grote S

  5

  Gekomen voor een APK keuring, keurig geholpen. Daarna goede uitleg gekregen waarop en waarom mijn Camper afgekeurd was. Op de koop toe nog suggesties gekregen voor een eenvoudige reparatie. Volgende dag na reparatie terug gegaan voor de herkeuring. Weer een zeer goede ervaring.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Uithoorn, Hogendoorn

Met onze vestiging in Profile Uithoorn, Hogendoorn zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Uithoorn, Hogendoorn

Bij onze vestiging in Profile Uithoorn, Hogendoorn kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Uithoorn, Hogendoorn

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Profile Uithoorn, Hogendoorn aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Uithoorn, Hogendoorn

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Profile Profile Uithoorn, Hogendoorn voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Profile Uithoorn, Hogendoorn kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Uithoorn, Hogendoorn

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij onze vestiging Profile Uithoorn, Hogendoorn terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Uithoorn, Hogendoorn!

Neem contact op met Profile Uithoorn, Hogendoorn