Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

430 reviews over Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver

9.4

430 Reviews

10

Wordt altijd meegedacht naar een passende betaalbare oplossing, fijne garage met aardige behulpzame mensen.

13 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver
10

Grote klasse voor Profile Veendam! Sinds anderhalf jaar ben ik hier klant. Opvallend vind ik de snelle service. Kort geleden heeft een monteur naar mijn banden gekeken. Zonder hiervoor te hoeven betalen zijn er twee ventielen vervangen en is de bandenspanning gecontroleerd!

27 september 2017 bij Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver
8

Keurig netjes geholpen voor uitlijnen auto waarbij tevens een mankement aan het licht kwam wat in dezelfde week verholpen kan worden zodat ik weer veilig op weg kan, Top service en zeer netjes te woord gestaan!

15 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Veendam, Heuver

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud bij Veendam

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Veendam zijn we dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Veendam

Bij onze vestiging in Veendam kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Veendam

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Veendam aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Veendam terecht voor advies.

APK keuring in Veendam

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Veendam kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Veendam kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Veendam

Voor auto onderhoud in Veendam bent u bij de Profile Car & Tyreservice Veendam aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven