Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI

Contact Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

373 reviews over Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI

9.4

373 Reviews

10

Het is fijn dat ze rekening houden met het budget! Goed en keurig overzicht van werkzaamheden vooraf en in de factuur. Daarnaast blijven ze je herkennen, ook al ben je 1,5 jaar niet meer geweest.

27 september 2017 bij Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI
9

Prima service! Werd mee gedacht en alle problemen die ik had opgelost

23 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI
10

Goede, snelle en betaalbare service...

04 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Veenendaal, ABI

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Veenendaal

Met onze vestiging in Veenendaal zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Veenendaal

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Veenendaal kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Veenendaal

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Veenendaal aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Veenendaal terecht voor advies.

APK keuring in Veenendaal

Bij het inplannen van een APK in Veenendaal kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Veenendaal kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Auto onderhoud in Veenendaal

De prijs van Profile Car & Tyreservice zal altijd concurrerend zijn door een centrale inkoop. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Graag tot ziens bij Profile Car & Tyreservice ABI!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven