Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Veenendaal, ABI

Andre Nap

Andre-Nap_Veenendaal_500x500.png

Profile Veenendaal, ABI

Wiltonstraat 2
3905 KW Veenendaal
0318-519151
veenendaal@abi-profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Veenendaal

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 12.15 uur
12.45 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 12.15 uur
12.45 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 12.15 uur
12.45 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 12.15 uur
12.45 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 12.15 uur
12.45 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.2

Profile klanten beoordelen ons met een 9.2

Op basis van 77 reviews

 • Heldere communicatie vooraf en tijdens APK. Al met al goed geregeld!

  4

  Vriendelijke mensen en goede service!

  ,

 • Top service!

  5

  Vriendelijk, snel en niet duur.

  ,

 • Meedenken Loont

  5

  Terwijl mijn auto een APK keuring kreeg hoopte ik dat hij goedgekeurd zou worden, zodat ik er nog een jaar in kon rijden. Doordat jullie mijn vraag serieus nemen en met mij meedachten, door de auto op een voordelige manier te maken, gaat mijn wens in vervulling. Bedankt hiervoor!!

  ,

 • Zeer snelle service

  5

  heel goed

  ,

 • Prima service.

  4

  Voor keuring en kleine beurt kon ik snel terecht, en de versleten remschijven konden gelijk vervangen worden, dus snelle en goede service.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud Profile Veenendaal, ABI

Met Profile Veenendaal, ABI zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Profile Veenendaal, ABI

Bij Profile Veenendaal, ABI kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Profile Veenendaal, ABI

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Veenendaal, ABI aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring Profile Veenendaal, ABI

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Veenendaal, ABI voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Veenendaal, ABI kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Profile Veenendaal, ABI

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Veenendaal, ABI terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Veenendaal, ABI!

Neem contact op met Profile Veenendaal, ABI