Profile Veghel

Contact Profile Veghel

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Veghel

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 08.00 - 15.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 7574 recensies

Autobanden, winterbanden, velgen en auto onderhoud Veghel
 

Welkom bij Profile Tyrecenter Veghel!
 

Met onze vestiging in Veghel zijn wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

 

APK keuring in Veghel

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Veghel kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Veghel kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Veghel

In de vestigingen Oss en Veghel bestaat het grootste gedeelte van de omzet uit de levering, de montage en het onderhoud van truckbanden. Ook herprofileren en sipen zijn een specialistisch onderdeel van de uitgebreide truckbandenservice die wij uitvoeren. Uiteraard bieden wij in Oss ook een volledig onderhoudsprogramma voor personenwagens.
De vestiging in Den Bosch richt zich uitsluitend op personen en bestelwagen

Kwaliteit wint altijd, dat is onze overtuiging. In 2010 hebben we hier een mooie erkenning voor gekregen. Michelin heeft ons bedrijf niet alleen gecertificeerd, maar ook nog eens tot het op twee na beste gekwalificeerde bandenbedrijf van de Benelux uitgeroepen.

Vacatures

Voor Profile Tyrecenter Veghel  zijn wij op zoek naar enthousiaste werknemers die ons team komen versterken. De vacatures die op dit moment beschikbaar zijn, bestaan uit:

Weekend- en vakantiehulp

Personen- en bestelwagenbanden- monteurs

Truck- / Landbouw- / Industriebandenmonteurs

Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven