Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Waddinxveen, Stehouwer

Profile Waddinxveen, Stehouwer

Logistiekweg 2
2742 RE Waddinxveen
0180-328648
waddinxveen@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Waddinxveen

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 35 reviews

 • Top service!

  5

  De winter- of zomerbanden wissel het maakt niet uit. Iedere keer wordt ik weer hartelijk welkom geheten door Johan en de meneer waarvan ik de naam eigenlijk niet weet. Top hoe jullie in alle hectiek je werk doen en de klant centraal stellen. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren. Ga zo door mannen!

  ,

 • Snelle en goede service

  5

  Deskundig, vriendelijk personeel. Snelle service. Er wordt goed contact met je gehouden over eventuele bijkomende kosten en/of andere vragen. Betaalbare prijzen. Kortom, ik kom hier al jaren.

  ,

 • Banden verkeerd om (binnenkant zat aan de buitenkant)

  1

  Op zich goed, maar banden zaten verkeerd om gemonteerd.

  ,

 • uitlijning

  5

  prima vaklui

  ,

 • Een stukje medemenselijkheid en vakmanschap in een zeer zakelijke en concurrerende wereld.

  5

  Via website een afspraak gemaakt. Dit ging snel, te meer, daar je naar verschillende locaties kan gaan. Ter plekke vriendelijk, snel geholpen (zeker, omdat de banden nog van elders gehaald moesten worden, maar alles binnen de gestelde tijd). Verder een klantvriendelijke ruimte met een licht welness-gevoel voor een wachtkamer.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Waddinxveen, Stehouwer

Met Profile Waddinxveen, Stehouwer zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Waddinxveen, Stehouwer

Bij Profile Waddinxveen, Stehouwer kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Waddinxveen, Stehouwer

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Waddinxveen, Stehouwer aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Waddinxveen, Stehouwer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Waddinxveen, Stehouwer voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Waddinxveen, Stehouwer kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Waddinxveen, Stehouwer

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Waddinxveen, Stehouwer terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Waddinxveen, Stehouwer!

Neem contact op met Profile Waddinxveen, Stehouwer