Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout

Maak een afspraak bij deze vestiging
Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout

9,3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

195 reviews over Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout

9,3

195 Reviews

10

Goede (klanten)service, zeker een aanrader ben vaste klant ondertussen!

24 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout
9

Prima én snel geholpen, ook voor een scherpe prijs.

16 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout
8

Het zou helemaal perfect zijn als vanuit Profile een mailtje gestuurd wordt om een afspraak voor een bandenwissel in te plannen. Als je dat gedoseerd doet als Profile - dus niet iedere klant gelijk die mail sturen, maar bijvoorbeeld in weekbatches (op basis van eerdere afspraken of ervaringen met die klant) - stel je de klanten ook minder teleur als ze twee weken of meer op een bandenwisselafspraak moeten wachten. Ze hebben dan immers op tijd een uitnodiging gehad.

27 april 2017 bij Profile Car & Tyreservice Zaltbommel, Nout

Autobanden, winterbanden APK, velgen en auto onderhoud Zaltbommel 

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. Welkom bij Profile Car & Tyreservice Nout!


Met onze vestiging in Zaltbommel zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

 

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en velgen Zaltbommel

Profile Car & Tyreservice Nout is specialist in autobanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Nout biedt een buitengewoon breed assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek. Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment velgen.

APK keuring in Zaltbommel

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Zaltbommel kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Zaltbommel kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Zaltbommel

Voor auto onderhoud in Zaltbommel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto. Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Terug naar boven