Profile Zeewolde, Flevobanden

Contact Profile Zeewolde, Flevobanden

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.1

Profile Zeewolde, Flevobanden

Neem contact op met Profile Zeewolde, Flevobanden

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Zeewolde

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Flevobanden!

Met ervaren medewerkers staan wij elke dag voor u klaar met deskundig advies en hoogwaardige dienstverlening. U mag altijd rekenen op snelle en professionele service.

Autobanden en velgen

Profile Car & Tyreservice Flevobanden heeft al 35 jaar ervaring met de verkoop van banden en velgen. Banden en velgen in vele soorten en maten, toepasbaar op alle mogelijke gebieden. Met passie voor en veel kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Voor informatie over banden en/of velgen kunt u terecht bij één van onze vestigingen.

Auto onderhoud Zeewolde

Naast banden bent u bij ons aan het juiste adres voor vrijwel elk gewenst auto onderhoud aan uw auto. U kunt in onze vestigingen te allen tijde en geheel vrijblijvend uw banden, remmen, schokdempers en/of accu laten controleren. Ook voeren ervaren keurmeesters dagelijks APK-keuringen uit, waarbij elke auto volledig, volgens de daartoe geldende regelgeving, geïnspecteerd wordt. Onze goed opgeleide monteurs zijn in staat om desgewenst elk onderdeel aan uw auto te onderhouden, vervangen of repareren. Mede door het gebruik van moderne apparatuur kunnen wij u nog sneller en beter advies geven.

Wij adviseren u ook graag bij de aanschaf van accessoires en onderdelen. Onze verkoopadviseurs in de shops in Dronten en Lelystad zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en innovaties. Zij informeren u graag over de koop- en/of inbouw van o.a. hi-fi apparatuur, telecom, multimedia, alarmsystemen, cruisecontrols, navigatie, auto-onderdelen, autolakken, skiboxen en sneeuwkettingen.

APK keuring in Zeewolde

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Zeewolde kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven