Profile Car & Tyreservice Zeist, Verkade

Contact Profile Car & Tyreservice Zeist, Verkade

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Zeist, Verkade

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11991 recensies

Winterbanden, autobanden, velgen en auto onderhoud Zeist

Met onze vestiging in Zeist zijn wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Zeist

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Zeist kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Zeist

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Tyrecentre Zeist aan het goede adres. Hier kunnen wij u verzorgen voor advies voor de juiste banden aan de omstandigheden die gaan komen. Tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online.

Auto onderhoud in Zeist

U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en nog veel meer. Daarnaast is de mogelijkheid om online een indicatie te krijgen op de prijzen van het onderhoud. Door de centrale inkoop van Profile Tyrecentre betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven