Profile Zoetermeer, Nooteboom

Contact Profile Zoetermeer, Nooteboom

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.8

Profile Zoetermeer, Nooteboom

Neem contact op met Profile Zoetermeer, Nooteboom

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, auto onderhoud en velgen Zoetermeer

Sedert 1964 is bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom alle kennis en kunde op het gebied van velgen en banden aanwezig. Niet alleen personen auto’s kunnen bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom terecht, ook op het gebied van trucks en motorfietsen zijn wij gespecialiseerd. Onze klantengroepen variëren tussen privé-, zakelijk- en leaserijders. Wij kunnen u dus altijd voorzien van de hulp die u nodig heeft. Kortom: wij houden u graag mobiel! Ons motto: “een tevreden klant is voor ons een geschenk.’ 

Met onze vestiging in Zoetermeer zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Uitlijnen auto in Zoetermeer

Uitlijnen is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Alleen een goed uitgelijnde auto rijdt echt prettig. Dit bespaart ook veel extra brandstofkosten en de auto is beter bestuurbaar. En goed uitgelijnd betekent dat alle vier de wielen recht op het asfalt staan. Uitlijnen is een specialisme waarbij de wielen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Cruciaal voor uw verkeersveiligheid, want een afwijking van een paar millimeter heeft hetzelfde effect als wanneer banden 100 kilometer lang dwars over het wegdek gesleept worden. Om uw velgen uit te lijnen, heeft Profile Car & Tyreservice Zoetermeer de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. De experts van Profile Car & Tyreservice zijn speciaal getraind om met behulp van hoogwaardige technologie wielen perfect uit te lijnen.

Wanneer uitlijnen?

Profile Car & Tyreservice adviseert uw auto elke 20.000 gereden kilometer of elk jaar te controleren op de uitlijning. Bovendien kunt u zelf al signaleren wanneer het onderstel niet volgens fabrieksnormen is afgesteld. Kom bij Profile Car & Tyreservice langs voor een sporingscontrole wanneer: 

Bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de band te zien is; 
• De auto naar één kant trekt; 
• De auto zwaar of licht stuurt; 
• Het stuur na een bocht niet terugdraait. 

Een auto wordt bij Profile Car & Tyreservice automatisch uitgelijnd na werkzaamheden aan het onderstel bij:
• Vervanging van de schokdempers; 
• Vervanging of werkzaamheden aan de fuseekogels; 
• Werkzaamheden aan de spoorstang e.d.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Zoetermeer

Bij onze vestiging in Zoetermeer kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De tijdens het rijden vervormen de zogenoemde lamellen en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden helpen niet alleen bij winterse omstandigheden maar ook voor het afvoer van water en glad ijs.

APK keuring in Zoetermeer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Zoetermeer kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Zoetermeer kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Zoetermeer

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Zoetermeer aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

Auto onderhoud in Zoetermeer

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Zoetermeer terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaal u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Graag tot ziens bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven