Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Zundert

Profile Zundert

Meirseweg 17
4881 DH Zundert
076-5974227
zundert@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Zundert

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 18.00 uur
Dinsdag 08.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.00 - 18.00 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag 08.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9

Profile klanten beoordelen ons met een 9

Op basis van 18 reviews

 • Ga niet naar van de Elsacker in Zundert want die lichten je gewoon op met fantoom gebreken die hun zogenaamd moeten repareren als de APK te goed koop is dan verhoog je de prijs en wees eerlijk tegen je klanten en laat die in zijn waarde. Dus totaal klant onvriendelijk

  1

  Niet te vrede

  ,

 • Perfecte service

  5

  Perfect

  ,

 • Snelle en eerlijke voorlichting en goede service

  5

  Goede medewerkers

  ,

 • Perfect voor 100%

  5

  Uitstekend

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Zundert

Met Profile Zundert zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Zundert

Bij Profile Zundert kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Zundert

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Zundert aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Zundert

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Zundert voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Zundert kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Zundert

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Zundert terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Zundert!

Neem contact op met Profile Zundert